Beschrijving

TE HUUR: MULTIFUNCTIONELE WINKELRUIMTE VAN CA. 63M²

Meer foto's op aanvraag via e-mail.

Algemeen:
Op een zeer goede zichtlocatie, direct nabij het kruispunt met de Appelstraat, in de geliefde Haags Vruchtenbuurt gelegen zelfstandige multifunctionelekantoor-/winkelruimte. De bedrijfsruimte van totaal ca. 63m² is gelegen op de begane grond en beschikt over een diepe achtertuin. De bedrijfsruimte is verdeeld in een ruimte aan de voorzijde met separate kamer, gang met toegang tot tussenkamer en kamer aan de achterzijde met toegang tot de tuin. Aan de achterzijde bevindt zich tevens een ruimte met pantry.

Oppervlakte:
Begane grond: ca.63m²

Bestemming:
Conform bestemmingsplan Vruchtenbuurt "detailhandel".

Bereikbaarheid:
Zowel met het eigen vervoer als met het openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar. Via de Laan van Meerdervoort heeft men op circa 15 autominuten eendirecte aansluiting op de Utrechtse Baan (A4/A12/A13). Direct voor de deur bevindt zich een halte van Randstadrail 3 die een directe verbinding heeft met onder meer het Centraal Station.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte beschikt over een goed opleveringsniveau en is onder meer voorzien van:
- Centrale verwarming met radiatoren;
- Toilet;
- Pantry;

Parkeren:
Aan de openbare weg en in de omringende straten geldt vrij parkeren tot 18.00 uur. Er is in voldoende mate parkeerruimte voorhanden.

Huurprijs:
€ 1.250,-- per maand excl. Btw.

BTW:
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking en verklaart voor tenminste 90% belaste prestaties te leveren.

Kenmerken