Aankoopbegeleiding

Voor een deskundige aankoopmakelaar Den Haag e.o. bent u bij Kriga aan het juiste adres. Wanneer u op het punt staat om een belangrijke aankoop te doen is het raadzaam om u bij te laten staan door een deskundige. Bij Kriga zijn wij bekend met de lokale en regionale onroerendgoedmarkt en blijven op de hoogte van alle bouwkundige en juridische aspecten en ontwikkelingen hieromtrent en kunnen u daarom uitstekend van dienst zijn als uw aankoopmakelaar. Onze Register- Makelaar/Taxateur o.z. is DNV-Gecertificeerd, aangesloten bij VBO Makelaar en werkzaam in het werkgebied “Regio Haaglanden” (Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk ZH, Zoetermeer, Nootdorp en omstreken). Omdat wij niet emotioneel betrokken zijn bij de aankoop van uw woning, zijn wij in staat om u met ons objectief en deskundig oordeel bij te kunnen staan en een weloverwogen advies af te kunnen geven. Wij kunnen u begeleiden vanaf de zoekopdracht tot de overdracht bij de notaris.

Tarieven Aankoopmakelaar Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk ZH, Zoetermeer e.o.
De meeste makelaarskantoren bieden u standaard een volledige dienstverlening tegen een vaste courtage die afhankelijk is van de hoogte van de verkoopprijs. Daarnaast wordt er eventueel nog de mogelijkheid geboden om één of meerdere deeldiensten af te nemen. Uiteraard werken wij ook op basis van courtage. Bij Kriga bieden wij echter ook de mogelijkheid om u tegen een vast uurtarief te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning. Naarmate de koopsom van een woning hoger is zal een werkwijze op basis van een vast uurtarief aanzienlijk lager uit kunnen vallen dan de klassieke courtage. Neem contact met ons op voor onze werkwijze en tarieven indien u ons als uw aankoopmakelaar in zou schakelen.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Oriëntatie: Indien u er voor kiest dat wij voor u op zoek gaan naar een woning zullen wij tijdens ons kennismakingsgesprek uw wensen en eisen inventariseren waarmee wij aan de slag kunnen gaan om u woningen aan te bieden die aan uw wensen voldoen. Aan de hand van het advies van onze of uw eigen hypotheekadviseur bepalen wij samen met u het budget.
  • Bezichtigen: Indien u denkt uw droomhuis te hebben gevonden, kunnen wij mee voor een tweede en een eventuele volgende bezichtiging. Bij de bezichtiging informeren wij u over de bouwkundige en juridische aspecten, evenals toekomstige ontwikkelingen.
  • Waardebepaling: Uiteraard zullen wij u informeren over de waarde van de woning om daarmee als leidraad samen met u te bekijken wat een reëel bod zal zijn. De gewenste transportdatum en eventueel mee te kopen roerende zaken kunnen hierbij van invloed zijn.
  • Onderhandeling: Als wij uw droomhuis gevonden hebben, onderhandelen wij scherp voor u. Aan de hand van een onderbouwde bieding zullen wij trachten om een zo sterk mogelijke onderhandlingspositie te creëren om zodoende een zo laag mogelijke koopsom te kunnen bedingen.
  • Afhandeling: Tenslotte staan wij u terzijde bij de oplevering en de overdracht bij de notaris. Voorafgaand aan de levering controleren wij de concepten van de leveringsakte en nota van afrekening en maken wij eventuele correcties kenbaar aan de notaris. Op de afgesproken dag van de levering begeleiden wij u bij een eventuele eindinspectie en begeleiden wij u daarna bij de notaris.

Meer weten?

Kriga zorgt ervoor dat u een gunstige koopsom voor uw woning betaalt én streeft altijd naar een vlotte correcte afwikkeling. In combinatie met de verkoop van uw nieuwe woning, hanteren wij aantrekkelijke voorwaarden en tarieven. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.