Makelaar Voorburg

VBO Makelaar Den Haag

MAKELAAR VOORBURG

Voor een makelaar Voorburg bent u bij Kriga Real Estate B.V. aan het juiste adres. Onze Register- Makelaar/Taxateur o.z. is DNV-Gecertificeerd, aangesloten bij VBO Makelaar en werkzaam in het werkgebied “Regio Haaglanden” (Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk ZH, Zoetermeer, Nootdorp en omstreken). Kriga Real Estate begeleidt u vanaf het eerste gesprek tot en met de afwikkeling bij de notaris, zorgt ervoor dat u een goede prijs voor uw woning krijgt èn streeft altijd naar een snelle verkoop. Met onze ruime kennis en jarenlange ervaring met de verkoop van diverse soorten woningen kan Kriga Real Estate u bijstaan in het verkoopproces, ongeacht of het gaat om een monumentaal herenhuis of een eenvoudig appartement. Wij leveren maatwerk door op basis van uw wensen en uw mogelijkheden vanuit uw specifieke situatie de verkoop van uw woning op een eigen wijze te benaderen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. In combinatie met de aankoop van uw nieuwe woning, hanteren wij aantrekkelijke voorwaarden en tarieven.

Gratis waardebepaling – Kennismaking
Bent u op zoek naar een makelaar in Den Haag e.o., bent u benieuwd naar de waarde van uw woning of heeft u concrete verkoopplannen? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende waardebepaling. Het uit handen geven van de verkoop van uw eigen woning is altijd een spannend moment, u doet immers niet elke dag een woning in de verkoop. Een uitgebreide kennismaking is daarom noodzakelijk om te kunnen beslissen of u de verkoop aan ons wil toevertrouwen. De opname van uw woning voor de waardebepaling is daarom meteen een goed moment om alle wensen en mogelijkheden door te nemen en om eventueel afspraken te maken over een eventuele verdere samenwerking.

Tarieven Makelaar Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk ZH, Zoetermeer e.o.
De meeste makelaarskantoren bieden u standaard een volledige dienstverlening tegen een vaste courtage die afhankelijk is van de hoogte van de verkoopprijs. Daarnaast wordt er eventueel nog de mogelijkheid geboden om één of meerdere deeldiensten af te nemen. Bij Kriga Real Estate zijn wij van mening dat wij uitsluitend dienen te worden beloond voor de werkzaamheden die wij uitvoeren en hebben daarom de voorkeur om tegen een vast uurtarief te werken. Naarmate de verkoopprijs van een woning hoger is zal een werkwijze op basis van een vast uurtarief aanzienlijk lager uit kunnen vallen dan de klassieke courtage. Neem contact met ons op voor onze werkwijze en tarieven.

Geen eindeloze urendeclaraties
Om u de zekerheid te bieden dat de urendeclaraties niet eindeloos op kunnen lopen, spreken wij vooraf met u af dat het totaal van onze urendeclaraties nooit hoger uit zullen vallen dan het tarief die er op basis van courtage aan ons zou zijn betaald. Uiteraard blijft het mogelijk om, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, te kiezen voor een beloning op basis van een vaste courtage of het afnemen van deeldiensten.

Onze werkwijze:

  • Aan de hand van onze ervaring en marktkennis stellen wij de vraagprijs van uw woning samen met u vast.
  • Aan de hand van de beschikbare informatie maken wij een uitgebreide omschrijving van uw woning, en maken wij tevens foto’s van de woning t.b.v. de presentatie op de diverse websites en brochures.
  • Indien gewenst brengen wij u in contact met een woningstylist die u eventueel in samenwerking met een vakfotograaf kan bijstaan in het verkoopklaar maken van de woning en het optimaliseren van de presentatie in advertenties en tijdens bezichtigingen.
  • In sommige gevallen kan het noodzakelijk of gewenst zijn om, in overleg met u, vooraf een bouwtechnisch rapport door een onafhankelijk bouwkundig bureau op te laten maken. Dit om kandidaat-kopers goed te informeren over de bouwkundige staat van uw woning zodat we achteraf niet voor verrassingen komen te staan.
  • Nadat wij samen met u een verkoopstrategie hebben bepaald wordt uw woning door ons aangemeld bij het uitwisselingssysteem van VBO Makelaar en geplaatst op diverse websites zoals KrigaRealEstate.com, Funda.nl, VBO.nl, Jaap.nl etc en wordt uw woning uiteraard voorzien van de nodige aanplakbiljetten en V-borden.
  • Bezichtigingen worden in overleg met u gepland, zodat u er voor kan zorgen dat de woning er voor iedere bezichtiging keurig uit kan zien. Wij staan u met raad en daad bij met praktische tips! Wij nemen ruim de tijd om kijkers te woord te staan en op hun gemak de woning te laten bekijken. Nadien zullen wij u direct informeren hoe het is gegaan.
  • U kunt de onderhandelingen met geïnteresseerden volledig aan Kriga Real Estate overlaten. Onderhandelingen worden gedaan over zowel de prijs als andere belangrijke voorwaarden zoals voorbehouden en termijnen. Uiteraard streven wij naar het realiseren van de beste prijs en de beste condities.
  • Wanneer er overeenstemming is bereikt met de koper stellen wij de koopovereenkomst op waarin alle gemaakte afspraken schriftelijk worden bevestigd. Nadat de koopovereenkomst door beide partijen is ondertekend zorgt Kriga Real Estate voor de verdere correcte afwikkeling tot en met de notaris en wordt er door ons toegezien dat de afgesproken voorbehouden en termijnen worden nageleefd.
  • Voorafgaand aan de levering controleren wij de concepten van de leveringsakte en nota van afrekening en maken wij eventuele correcties kenbaar aan de notaris. Op de afgesproken dag van de levering begeleiden wij u bij een eventuele eindinspectie en begeleiden wij u daarna bij de notaris.